Veiligheidsinformatie

* Goederen kunnen verpakt zijn in plastic zakjes , dit is geen speelgoed en mag niet aan baby's gegeven worden wegens verstikkingsgevaar.

*De producten zijn geen speelgoed en mogen enkel onder toezicht van een volwassene gebruikt worden.

* De siliconen kralen zijn vrij van BPA ,lood, ftalaten en PVC.

*De gelukspoppetjes zijn handgemaakt en niet geschikt voor baby's.

*Gebruik nooit beschadigde producten -controleer na ontvangst en voor elk gebruik.

* Proper maken van de producten kan met lauw water en eventueel een milde zeep. Stop de speenkoorden of sleutelhangers nooit in de vaatwasser .

*Tutkoordjes kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongelukjes met onze producten . Als ouder of volwassene bent u zelf verantwoordelijk voor het veilig gebruik van de producten en de veiligheid van uw kind.

*Elk speenkoord is max 22cm hierdoor kan het zijn dat een speenkoord anders uitvalt dan op de foto door bv een langere/kortere naam.

*Voor gepersonaliseerde artikelen vul je de juist gespelde naam in bij het opmerkingenveld. 

Veel gestelde vragen 

*Zijn de kralen veilig : ja, deze worden enkel gekocht bij leveranciers die beschikken over een CE-certificaat.

*Is mijn bestelling al verzonden? Normaal krijg je in je mail een track en trace .Controleer zeker ook je spam.

*Kan ik zelf ophalen bij u thuis of daar iets komen kiezen? Helaas gaat dit niet ,er is geen ruimte hiervoor , de webshop heeft genoeg keuze en aanpassingen zijn meestal niet nodig. Maar u kan altijd mailen naar tutkoordjes@hotmail.com

*Zit er BPA in de kralen ? Deze word enkel gebuikt om plastic te maken en deze zal je dus niet terugvinden in de siliconenkralen.

* Zijn siliconen wel veilig? Siliconen bestaan uit zuurstof atomen en silicium en hun belangrijkste eigenschap voor ons is dat deze niet giftig is.

*Wat zijn de voordelen van siliconen kralen ?Ze hebben een langere levensduur en behouden hun kleur ,ze zijn hittebestendig en niet giftig.

* Komen de kralen van Ali-express? Neen, zeker niet, daar zal je ook kralen kunnen terugvinden maar je hebt geen garantie dat ze ook veilig zijn . Ik werk met een leverancier die nauw contact behoud met het productieproces en de veiligheid .

*De kleuren wijken af van de foto's: alle kralen hebben dezelfde kleur . Ik doe mijn best voor mooie foto's te maken maar ik ben geen professional. 

 

Voor andere vragen neem contact op via tutkoordjes@hotmail.com .